Är du vår nästa anställda? Skriv till oss och skicka ditt CV

Skulle du trivas hos oss?

Våra kunder bryr sig om sin redovisning och detta ställer höga krav på servicekänsla, engagemang, ansvarskänsla och kvalitetstänk hos oss som konsulter.

Vi är ett team på 8 personer vilket innebär att arbetet är mycket omväxlande, spännande och utvecklande.
Vårt kontor ligger centralt på Sveavägen 47, i vissa fall så jobbar vi ute hos kunderna. Vi söker nu dig som har arbetat ett par år med löner och redovisning och är självgående. Som konsult så är det många olika situationen som uppstår så du måste vara flexibel, lösningsorienterad och trivas i ett högt tempo.

Du är strukturerad, noggrann och har hög arbetsmoral. Du behöver tycka om och vara duktig på att kommunicera med slutkund och har en hög servicegrad. Du har en god kommunikativ förmåga och talar och skriver svenska flytande och har goda kunskaper i engelska.
Är en god användare av MS Excel.

Vi arbetar med löner i Hogia och redovisningen främst i Fortnox.

Som redovisningskonsult hos Expand U AB så ansvarar och utför du en del eller helheten av kunduppdrag. Löpande redovisning, kontoavstämningar och lönehantering. Det kan även innebära arbetsuppgifter som kontakter med myndigheter, utbildning av kunder, effektivisera rutiner eller andra spännande uppdrag.

Du har en personlig mognad som gör att du kan hantera stressade situationer.
Som redovisningskonsult på Expand U kommer du att ha din egen kundstock och arbeta med många olika spännande kunder och branscher.

Skicka din ansökan innehållande CV, personligt brev till; info@expandu.se

Märk ansökan: Löne- och redovisningskonsult på Expand U