Vi hjälper ditt företag med alla redovisningstjänster. Kontakta oss för offert; info@expandu.se

Vi hjälper dig med ditt företags ekonomi

Vi på Expand U är ett dedikerat team som brinner för det vi gör. Vi har mångårig erfarenhet och vidareutbildar och nyhetsuppdaterar oss löpande.

Vi hjälper dig göra rätt. Bokföring och redovisning kan vara en djungel av olika begrepp och regler som du som företagare måste förstå och följa. Vi skräddarsyr uppdraget efter ditt behov, vi hjälper dig löpande och finns där som stöttning.

För många av våra kunder är vi deras ekonomiavdelning och hjälper till med allt, medans andra kunder önskar hjälp med en del av arbetet eller kanske vara stöttning och backup till befintlig personal. Då vi arbetar digitalt i molnbaserade lösningar så kan vi dela upp arbetat mellan dig som kund och oss som byrå. Detta gör att vi kan vara väldigt flexibla, dubbelarbete minimeras och det leder till snabb informationshantering.

Vi kan hjälpa  dig med alla delar i er administration, bokföring, redovisning och ekonomistyrning.
Löpande redovisning så som reskontrahantering, betalningar och likviditetshantering, fakturering och betalningskontroller, löner, månatliga avstämningar och rapportering, bokslut, inkomstdeklaration samt rådgivning och konsultationer. I Er ekonomistyrning kan vi hjälpa er med exempelvis controllertjänster, nyckeltal, budgetarbete och styrelsearbete. Det innebär att du kan lämna över ansvaret till oss när det kommer till det mesta som rör ditt företags ekonomi.

Vår verksamhet bygger på kvalitet. Det handlar om att det vi levererar verkligen ger avsedd effekt, att kunderna förstår hur och varför.

Att leverera korrekta siffror och resultat i rätt tid är en självklarhet för oss, men vi har högre ambitioner än så, vi ger alltid det lilla extra. Detta kan vara förslag på olika upplägg för att minska kostnader, planera bättre likvida flöden eller som att gå igenom och diskutera hur rapporter ska tolkas och användas.

Kvalitet i alla moment

Det handlar om att det vi levererar verkligen ger avsedd effekt, att kunderna förstår hur och varför. Att leverera korrekta siffror och resultat i rätt tid är en självklarhet för, men vi har högre ambitioner än så, vi ger alltid det lilla extra. Detta kan vara förslag på olika upplägg för att minska kostnader, planera bättre likvida flöden, eller som att gå igenom och diskutera hur rapporter ska tolkas och användas. 

Kontakta oss idag!

Våra tjänster

Bokföring

Löpande hjälper vi dig att bokföra fina fakturor och verifikationer, göra avstämningar och rapportera till myndigheter. Vi bestämmer gemensamt vad ert företag vill ha hjälp med och hur ofta.

Löner

Vi gör månatliga löner och även årliga hanteringar så som semesterberäkningar och kontrolluppgifter. Vi hjälper även till med närliggande rapporter till olika myndigheter.

Bokslut och Årsredovisning

Vi upprättar bokslut och årsredovisningen för ditt företag.

Ekonomistyrning och konsultationer

Vi hjälper ditt företag löpande med allt som kan förenkla hanteringen till att göra speciella analyser. Ni kanske behöver hjälp att starta upp ett nytt företag eller göra ändringar i ditt befintliga.

RENT-A-CFO

Små företag har inte alltid utrymme att anställa en ekonomichef, men när det är dags för månadsavstämning, årsbokslut och analys är det skönt att ha någon med erfarenhet och som känner verksamheten att bolla med.
Du kan hyra en ekonomichef av oss på ett par timmar i månaden och på så sätt ha uppdaterade siffror som stämmer under hela året. Priser från 2 000 kronor per månad.

Inkomstdeklarationer

Vi hjälper dig med företagets årliga inkomstdeklaration och även din som företagsledare om du så önskar. Alternativt kanske du vill ha hjälp att bara ta fram K10 bilagan.