Löner

Lön

Många tycker att lön är ett stort och komplicerat område. I den löpande lönehanteringen ingår allt från att månatligen beräkna lönen korrekt och ta fram alla dokument så som lönespecifikationer, bokföringsorders, utbetalningaslistor och underlag för arbetsgivardeklarationen. Flera årsrutiner tillkomer också så som semesterberäkning, kontrolluppgifter och statestik till årsredovisningen. Utöver allt detta så behöver flera myndigheter olika rapporter så som skatteverket, SCB, Collectum och Fora samt ta fram underlag till årsredovisningen.

Vi hjälper er med allt detta men även med rådgivning om löner, förmåner, traktamenten och andra frågor som härrör till löneområdet.

Även om ni hanterar all er redovisning själva så kan vi hjälpa er med lönerna.
Det vi behöver är era anställningsavtal och löneunderlag så hanterar vi resten.

 

 

Låt oss hjälpa dig

Det tjänar du på

Att lönen blir fel kan vara en av de saker som man inte vill händer. Många ser lönen som ett kvitto av sin arbetsinsatts och om den blir fel kan det leda till missnöje både hos de anställda men även problem med Skatteverket och andra myndigheter.

Förtroende är en dyr råvara.

 

 

Idag är det många som tar hjälp med lönehanteringen. Det finns säker massor av anledningar till det men de vanligaste är att våra kunder säger att de inte själva har kompetensen eller tiden att hålla sig uppdaterade på ändringar som sker på området.
Att de inte har tiden. Tid är pengar och de väljer att lägg sin tid på kärnverksamheten och inte på adminsitration.
Att de inte har råd. Att göra löner själv innebär att man utöver tiden måste hålla med programlicenser, supportavtal, vidareutbildning och eventuell extra arbetsplats.