Vi är ett dedikerat team som brinner för vårt yrke!

"Jag tycker att jag har världens bästa jobb, varje dag får jag träffa hängivna entreprenörer och följa deras drömmar och visioner" - Anna Björkbom

Anna Björkbom

VD / Delägare

Auktoriserad redovisningskonsult

Tel +46 8 12 45 65 71
Mob +46 76 176 85 47

 

"Jag är driven och ambitiös som älskar fart och fläkt. Jag älskar att låsa upp dörren till kontoret och träffa mina härliga kollegor, alltid händer det något kul på jobbet som får oss att spricka ut i skratt.Tycker särskilt om weekendresor, och då klappar mitt hjärta speciellt för Italien. Bor nu för tiden i vår härliga storstad, fantastiska Vasastan är bästa stadsdelen som jag ser det."

 

Veronica Premats

Personalchef / Delägare

Redovisningskonsult

Tel +46 8 12 45 65 72
Mob +46 72 063 17 19

"Jag har valt mitt jobb med omsorg. Jag älskar att få följa alla underbara människor och deras företag på deras resa. Se deras engagemang, drömmar och glädje i sina företag. Få lära känna dem och få lära från dem.
Min fritid spenderar jag med min man, vår familj och våra vänner. Sommartid utforskas Stockholms skärgård och vintertid resten av världen."

Jeanette Bergsköld

Kundansvarig

Redovisningskonsult


Tel +46 8 12 45 65 75
Mob +46 72 058 21 96

"Har genom åren som redovisningsekonom på ett antal mer eller mindre större ekonomiavdelningar saknat att se helheten i företagens ekonomiarbete, nu får jag det som redovisningskonsult.
Gillar fart och fläkt och ägnar gärna min fritid på sjön eller i backarna i fjällen."

 

 

 

Filip Nilson

Redovisningsassistent

 filip.nilsson@expandu.se

Mob +46 72 06 31 997

"Jag är en nyfiken, glad och framåtriktad person som har ett stort intresse för sport. Jag är även mycket intresserad av ekonomi och siffror då jag nyligen tog studenten inom ekonomiprogrammet. På fritiden tycker jag om att umgås med vänner och familj samt träna."

 

 

 

Katerina Kefalas

Redovisningsassistent


Mob +46 72 05 82 195

"Jag är en glad och engagerad person med ett stort intresse för ekonomi. Att jobba med redovisning är roligt och utvecklande och som ny i teamet är jag redo för nya spännande utmaningar! Spenderar helst min lediga tid ute i naturen med hunden samt med vänner och familj"

Är du vår nästa kollega?

Redovisningskonsult


Tel +46 8 408 073 90

Vill du jobba hos oss på Expand U?

"Rätt person på rätt plats skapar dynamik och glädje på jobbet!"

Skicka din ansökan till märk ansökan, "Jag vill jobba på Expand U."