Konsultationer och ekonomisk rådgivning

Hjälp, konsultation och ekonomisk rådgivning i Stockholm

Låt oss på Expand U hjälpa dig med konsultation och ekonomisk rådgivning. Att driva företag innebär upp- och nedgångar och då kan det vara skönt att ha någon som stöttar dig hela vägen. Vi kan även hjälpa dig som är på väg att starta upp ett helt nytt företag. Oavsett vilken bransch du verkar inom så hjälper vi dig med att hitta rätt bland alla regler, lagar och förordningar. Vi kan även stötta dig när det kommer till skatter och avgifter och deklarationer.

Anlita våra redovisningskonsulter

Låt oss bli din samtalspartner och ditt bollplank när det kommer till ekonomiska frågor. Vi finns till för att ge dig goda råd och för att hjälpa dig att hitta rätt. Om du är på väg att starta ett bolag så hjälper vi dig. Vi kan även hjälpa dig när det gäller noteringsprocessen och allt kring som behöver skötas när du ska noteras på börsen. Vi samarbetar med flera advokatbyråer i Stockholm så att du får rätt hjälp och assistans.

Vi på Expand U kan även hjälpa till när det kommer till att utbilda er personal så att de kan fungera för det löpande, dagliga arbetet när det gäller det ekonomiska. Så har du och ditt företag behov av mer än bara redovisningstjänster så kan vi stötta er med ekonomisk rådgivning och konsultation. Det är bara att kontakta oss med dina frågor så hjälper vi dig på bästa sätt och utifrån dina förutsättningar.