Vi är ett dedikerat team som brinner för vårt yrke!

"Jag tycker att jag har världens bästa jobb, varje dag får jag träffa hängivna entreprenörer och följa deras drömmar och visioner" - Anna Björkbom Nilson

Anna Björkbom Nilson

VD Expand U AB
Auktoriserad redovisningskonsult


Tel  +46 8 12 45 65 71

"Jag är driven och ambitiös som älskar fart och fläkt. Vår byrå och kunder är digital, så drömmen om en gård på Österlen gick i uppfyllelse 2019, men inget är så roligt som mina resor till Stockholm, fysiska möten är ju en lyx nu för                                                                                       tiden. Vårt kontor på Sveavägen är fullt av underbara kollegor och härliga hyresgäster."

Veronica Permats

Team leader Stockholmskontoret
Redovisningskonsult


Tel  +46 8 12 45 65 72

”Jag har valt mitt jobb med omsorg. Jag älskar att få följa alla underbara människor och deras företag på deras resa. Se deras engagemang, drömmar och glädje i sina företag. Få lära känna dem och få lära från dem. Min fritid spenderar jag med min man, vår familj och våra vänner.

Axel Konradsson

Ansvarig Revise Accounting Norrköping/Linköping


Tel +46 73 942 48 43

"Jag driver Revise Accounting i Norrköping/Linköping. På min fritid umgås jag med min familj, spenderar gärna mycket tid i fjällen, både på tur och utför. Jag är en hängiven Fotbollsentusiast"

 

Filip Nilson

Redovisningskonsult


Tel   +46 720 63 19 97

”Jag är en nyfiken, glad och framåtriktad person som har ett stort intresse för sport. Jag är även mycket intresserad av ekonomi och siffor. På fritiden tycker jag om att umgås med vänner och familj samt träna.”

Sofie Johnsson

Redovisnings- och lönekonsult (mammaledig)


Tel +46 720 58 21 95

"Jag är en glad och positiv tjej som alltid strävar efter att utvecklas och bredda mina kunskaper. Jag ser fram emot att utvecklas i min roll som redovisningskonsult på Expand U.

På min fritid spenderar jag mycket tid med min sambo och min familj, samt på padelbanan när jag får tid."

Jessica Casanovas Vera

Redovisningsassistent


Tel   +46 (8) 408 073 90

"Jag är en väldig kreativ person som har drivit företag som barnfotograf under många år. Mitt intresse för ekonomi och bokföring växte fram från tiden som företagare och är något jag älskar att göra. Min familj är min trygga punkt som jag alltid kan lita på och som jag umgås mycket med när jag inte jobbar."

 

Philip Ayhan

Redovisningskonsult


Tel   +46 8 408 073 90

 "Jag är en  lättsam och motiverad individ. Att få vara effektiv och utsätta mig för nya utmaningar färgar min dag. Inom intressen förutom ekonomi tycker jag om att dansa salsa, lyfta tunga saker, vandra och musik."

 

Alexandra Theoberg
Redovisningskonsult

alexandra.theoberg@expandu.se
Tel +46 8 408 073 90

” Jag är en engagerad och entusiastisk kvinna  som siktar på att bli auktoriserad redovisningskonsult. Jag tänker analytiskt, och strävar alltid mot ett långsiktigt perspektiv.  Jag gillar att tillämpa min förvärvade kunskap, vilket ger mig förmåga att utreda och  utvärdera frågeställningar   ifrån flera olika infallsvinklar. 

Idrott är en central del  i mitt liv, och jag spenderar gärna tid på vandring ute i naturen, och på kallbad under vinterhalvåret.”