Vi är ett dedikerat team som brinner för vårt yrke!

"Jag tycker att jag har världens bästa jobb, varje dag får jag träffa hängivna entreprenörer och följa deras drömmar och visioner" - Anna Björkbom

Anna Björkbom

VD / Delägare
Auktoriserad redovisningskonsult


Tel  +46 8 12 45 65 71

"Jag är driven och ambitiös som älskar fart och fläkt. Jag älskar att låsa upp dörren till kontoret och träffa mina härliga kollegor, alltid händer det något kul på jobbet som får oss att spricka ut i skratt. Spendar min lediga tid i vårt hus i Spanien ."

Veronica Permats

Personalchef / Delägare
Redovisningskonsult


Tel  +46 8 12 45 65 72

”Jag har valt mitt jobb med omsorg. Jag älskar att få följa alla underbara människor och deras företag på deras resa. Se deras engagemang, drömmar och glädje i sina företag. Få lära känna dem och få lära från dem.Min fritid spenderar jag med min man, vår familj och våra vänner.

Jeanette Bergsköld

Kundansvarig
Redovisningskonsult

Tel +46 8 12 45 65 75

"Har genom åren som redovisningsekonom på ett antal mer eller mindre större ekonomiavdelningar saknat att se helheten i företagens ekonomiarbete, nu får jag det som redovisningskonsult.
Gillar fart och fläkt och ägnar gärna min fritid på sjön eller i backarna i fjällen." 

Sebastian Ålander

Kundansvarig
Redovisningskonsult


Tel  +46 8 12 45 65 77

"Jag är en engagerad och positiv kille som alltid har haft ett stort intresse för siffror och ekonomi, trivs bäst i full fart och tycker alltid att det är kul med nya utmaningar. Har även ett intresse för bilar och båtar, tidigare har jag jobbat som fordons tekniker där jag även under utbildningen blev utsedd till Sveriges bästa ungdomsmekaniker." 

Magnus Sandberg

Redovisningskonsult

Tel  +46 8 12 45 65 73

"Genom åren har jag jobbat länge inom både IT och tv produktion. Från att vara projektledare med nitisk sifferkoll för såväl bygg-tv, dokumentär och reality är steget till redovisning inte så långt som man kan tro... På fritiden befinner jag mig som oftast på landet, djupt engagerad i ännu ett bygg- och renoveringsprojekt!" 

Kajsa Sandberg

Redovisningskonsult


Tel   +46 8 12 45 65 79

"Jag är en glad och ambitiös person som gillar att ha många bollar i luften. Är väldigt intresserad av hästsport, började min karriär på ridskolan i Luleå och slutade den i New Market på galoppbanan. På min fritid umgås jag gärna med vänner och familj." 

Angelica Hammarlund

Redovisningskonsult


Tel   +46 720-58 21 95

"Jag är en positiv och mycket engagerad person och att arbeta inom ekonomi tycker jag är väldigt intressant och roligt. På min fritid umgås jag med familj och vänner men jag är även sportintresserad och går gärna och tittar på fotboll och handboll."

Filip Nilson
Redovisningsassistent

filip.nilson@expandu.se
Tel   +46 720-63 19 97

”Jag är en nyfiken, glad och framåtriktad person som har ett stort intresse för sport. Jag är även mycket intresserad av ekonomi och siffor då jag nyligen tog studenten inom ekonomiprogrammet. På fritiden tycker jag om att umgås med vänner och familj samt träna.”

Är du vår nya medarbetare?

Vill du jobba hos oss på Expand U?

"Rätt person på rätt plats skapar dynamik och glädje på jobbet!"
Skicka din ansökan till info@expandu.se märk ansökan, "Jag vill jobba på Expand U."