Vi är ett dedikerat team som brinner för vårt yrke!

"Jag tycker att jag har världens bästa jobb, varje dag får jag träffa hängivna entreprenörer och följa deras drömmar och visioner" - Anna Björkbom

Anna Björkbom Nilson

VD / Delägare
Auktoriserad redovisningskonsult


Tel  +46 8 12 45 65 71

"Jag är driven och ambitiös som älskar fart och fläkt. Jag älskar att låsa upp dörren till kontoret och träffa mina härliga kollegor, alltid händer det något kul på jobbet som får oss att spricka ut i skratt. Spendar min lediga tid i vårt hus i Spanien ."

Veronica Permats

Personalchef / Delägare
Redovisningskonsult


Tel  +46 8 12 45 65 72

”Jag har valt mitt jobb med omsorg. Jag älskar att få följa alla underbara människor och deras företag på deras resa. Se deras engagemang, drömmar och glädje i sina företag. Få lära känna dem och få lära från dem.Min fritid spenderar jag med min man, vår familj och våra vänner.

Jeanette Bergsköld

Kundansvarig
Redovisningskonsult

Tel +46 8 12 45 65 75

"Har genom åren som redovisningsekonom på ett antal mer eller mindre större ekonomiavdelningar saknat att se helheten i företagens ekonomiarbete, nu får jag det som redovisningskonsult.
Gillar fart och fläkt och ägnar gärna min fritid på sjön eller i backarna i fjällen." 

Katerina Kefalas

Redovisningsassistent


Tel   +46 72 058 23 05

"Jag är en glad och engagerad person med ett stort intresse för ekonomi. Att jobba med redovisning är roligt och utvecklande och som ny i teamet är jag redo för nya spännande utmaningar! Spenderar helst min lediga tid ute i naturen med hunden samt med vänner och familj." 

Filip Nilson

Redovisningskonsult


Tel   +46 720-63 19 97

”Jag är en nyfiken, glad och framåtriktad person som har ett stort intresse för sport. Jag är även mycket intresserad av ekonomi och siffor. På fritiden tycker jag om att umgås med vänner och familj samt träna.”

Petra Stenfeldt

Redovisnings- och lönekonsult

petra.stenfeldt@expandu.se
Tel +46 8 12 45 65 77

”Jag är en glad och positiv person som älskar allt som har med siffror att göra. Det är därför jag har valt ett yrke där jag både får jobba med redovisning och lön.Jag tycker om att resa till solen och värmen där jag gärna ligger i en solstol och läser en bra bok och äter god mat.Fritiden ägnar jag helst åt att umgås med familj och vänner.”