Redovisningsbyrå i Stockholm

Vi är en redovisningsbyrå som ligger i Stockholms city. Vi kan hjälpa dig med ditt företags ekonomi och redovisning så att du kan lägga fokus på att driva din verksamhet.

Våra ledord

Varje kund ska känna sig sedd hos oss, stor som liten. Den stora passion vi alla på Expand U känner för vårt yrke innebär att vi gör allt med hjärtat, både professionellt och i relationerna till våra kunder.

Att arbetet blir gjort i tid och på rätt sätt skapar trygghet och förtroende. Med vårt engagemang finns vi där för våra kunder här och nu. Det är den kvalité du får hos oss.

Lite historia

Vår byrå slog upp dörrarna 2:a januari 2015, jag hade drivit byrå i flera år men kände att det var dags för en förändring. Möjligheten uppenbarade sig och det självklara valet var att driva företaget med Veronica Permats som är nära vän och tidigare kollega till mig. Vi har samma syn och värderingar på hur bolaget skall drivas och hur vi jobbar med våra fantastiska kunder och medarbetare.

Tillsammans med våra duktiga redovisningskonsulter jobbar vi med att hjälpa våra kunder att ta fram de bästa beslutsunderlag för att driva deras företag framåt. Till oss kan du vända dig oavsett om du har ett litet enmansföretag eller ett börsnoterat aktiebolag. Vi hjälper dig i stort och smått med det vad gäller din bokföring, administration, redovisning och ekonomistyrning.

Vår verksamhet bygger på erfarenhet och kvalitet vilket gör att vi inte bara kan ge dig lösningar som är bra och effektiva utan även det viktigaste av allt, korrekta. Vi följer dig hela vägen och anpassar redovisningen efter dina önskemål och krav.

Läs mer om oss i artikeln Enterprise Magazine skrev om oss sommaren 2016.

http://www.enterprisemagazine.se/nyheter/vart-framsta-uppdrag-ar-att-leverera-fortroende

                                                                                   Anna Björkbom

Klokt citat

Lagen om affärsbalans

"Det är oklokt att betala för mycket, men det är värre att betala för lite. När du betalar för mycket så förlorar du lite pengar - det är allt. När du betalar för lite, förlorar du ibland allting, eftersom saken du köpt var inkapabel att göra det den var inköpt för. Den kända lagen inom affärsbalans omöjliggör att betala lite och erhålla mycket - det fungerar inte. Om du handlar med det lägsta budet, är det klokt att lägga på lite för den risk du tar, om du gör det kommer du alltid att ha tillräckligt för att betala för något bättre."

Sensmoral

Sluter du ett avtal med den aktör som lagt det lägsta budet bör du även fråga dig själv, vad är det jag offrar för det lägre priset?

                                                                          John Ruskin 1819-1900