Vi är ett dedikerat team som brinner för vårt yrke!

"Jag tycker att jag har världens bästa jobb, varje dag får jag träffa hängivna entreprenörer och följa deras drömmar och visioner" - Anna Björkbom Nilson

Axel Konradsson

Kontorschef Revise Accounting Norrköping/Linköping


Tel +46 73 942 48 43

"Jag driver Revise Accounting i Norrköping/Linköping. På min fritid umgås jag med min familj, spenderar gärna mycket tid i fjällen, både på tur och utför. Jag är en hängiven Fotbollsentusiast"

 

Filip Nilson

Redovisningskonsult


Tel   +46 720 63 19 97

”Jag är en nyfiken, glad och framåtriktad person som har ett stort intresse för sport. Jag är även mycket intresserad av ekonomi och siffor. På fritiden tycker jag om att umgås med vänner och familj samt träna.”

Jessica Casanovas Vera

Redovisningsassistent


Tel   +46 (8) 408 073 90

"Jag är en väldig kreativ person som har drivit företag som barnfotograf under många år. Mitt intresse för ekonomi och bokföring växte fram från tiden som företagare och är något jag älskar att göra. Min familj är min trygga punkt som jag alltid kan lita på och som jag umgås mycket med när jag inte jobbar."

 

Philip Ayhan

Redovisningskonsult


Tel   +46 8 408 073 90

 "Jag är en  lättsam och motiverad individ. Att få vara effektiv och utsätta mig för nya utmaningar färgar min dag. Inom intressen förutom ekonomi tycker jag om att dansa salsa, lyfta tunga saker, vandra och musik."

 

Alexandra Theoberg


Redovisningskonsult

alexandra.theoberg@expandu.se
Tel +46 8 408 073 90

” Jag är en engagerad och entusiastisk kvinna  som siktar på att bli auktoriserad redovisningskonsult. Jag tänker analytiskt, och strävar alltid mot ett långsiktigt perspektiv.  Jag gillar att tillämpa min förvärvade kunskap, vilket ger mig förmåga att utreda och  utvärdera frågeställningar   ifrån flera olika infallsvinklar. 

Idrott är en central del  i mitt liv, och jag spenderar gärna tid på vandring ute i naturen, och på kallbad under vinterhalvåret.”